Dagarrangementen Nijmegen

Beleef de leukste avonturen in Nijmegen tijdens de unieke dagarrangementen van Nijmegen Evenementen. Of u nu van avontuur of lekker eten houdt of als u cultuur wilt opsnuiven in het stadscentrum, er zit altijd wel een gepast dagarrangement voor u bij. Maak van uw groepsuitje of bedrijfsuitje in Nijmegen een bijzondere gebeurtenis tijdens ons Ranking The Stars Lunch arrangement en zorg ervoor dat uw vrienden, familie of collega’s volop genieten. Hier ziet u een overzicht van al onze populaire dagarrangementen, voor ieder wat wils dus.

Stel al uw vragen aan Anissa!
Contact
PubQuiz Lunch in Nijmegen
Het leukste Lunchspel van Nederland, met een drankje en een hapje, de handen aan de knoppen en luisteren naar de mooiste Hollandse hits. De PubQuiz Lunchspel van Nijmegen Evenementen is een mix van Ik hou van Holland en de Popquiz a Gogo.  
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Ranking the Stars Lunch in Nijmegen
Bij de Ranking the Stars Lunch van Nijmegen Evenementen is het smullen geblazen, maar ontdekt u ook geheimen waar u anders nooit achter was gekomen.
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Moordlunch in Nijmegen
Beleef de waanzinnige moordlunch in Nijmegen van Nijmegen Evenementen. Met het leukste script, mooie kostuums, prachtige locatie en professionele acteur.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Ik hou van Holland Lunch in Nijmegen
Kent u 'Ik hou van Holland', waar twee teams strijden om de eer? U kunt een knotsgekke Ik hou van Holland Lunch ook gewoon in centrum Nijmegen spelen.
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Gelders Grote Groepen Arrangement in Nijmegen
Voor grote gezelschappen heeft Nijmegen Evenementen het Gelders Grote Groepen Arrangement Nijmegen, met rondleiding, spel, lunch en Bourgondisch diner.
Vanaf 50 personen
10.0 uur
Favoriet
Crime Tablet Brunch in Nijmegen
Maak in Nijmegen kennis met de Crime City Brunch Game van Nijmegen Evenementen: een hypermodern, virtueel GPS spel, gecombineerd met een heerlijk 3-gangen brunch.
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
Lunch – Escape City Tablet Game – Borrel in Nijmegen
Zoekt u een afwisselend uitje? Bij de 'Lunch - Escape City Tablet Game - Borrel' van Nijmegen Evenementen in Nijmegen starten we de middag goed met een heerlijke lunch.
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
Empire City Brunch Tablet Game in Nijmegen
Maak in Nijmegen kennis met de Empire City Brunch Game van Nijmegen Evenementen. Een hypermodern, virtueel GPS spel in combinatie met een overheerlijke brunch.
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
Crazy Lunch in Nijmegen
Zoekt u een uniek uitje? Eten midden in Nijmegen en tussendoor gekke opdrachten van Nijmegen Evenementen uitvoeren? Reserveer dan de Crazy Lunch.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Paintball Arrangement bij Nijmegen
Special Ops Paintball en boogschieten in Nijmegen van Nijmegen Evenementen brengt uw ideale bedrijfsevent of groepsuitje weer een stuk dichterbij. Teambuilding van een andere orde eigenlijk!
Vanaf 15 personen
3.5 uur
Favoriet
Wie is de Rat Arrangement in Nijmegen
Het Wie is de Rat arrangement van Nijmegen Evenementen is het ultieme uitje: een boeiend spel in Nijmegen, uitgebreide lunch en heerlijk uurtje borrelen.
Vanaf 10 personen
5.5 uur
Favoriet
Lunch – Crime Tablet Game – Borrel in Nijmegen
De 'Lunch - Crime City - Borrel' van Nijmegen Evenementen is een afwisselend arrangement in Nijmegen: een uitdagende virtual GPS game met lunch en borrel.
Vanaf 12 personen
4.0 uur
Favoriet
Wie is de Rat Lunch in Nijmegen
Het Wie is de Rat Lunch spel van wordt in Nijmegen gespeeld in teams, die zoveel mogelijk punten moeten verdienen door puzzels en raadsels op te lossen.
Vanaf 10 personen
5 uur
Favoriet
Gelderse Inburgeringscursus in Nijmegen
Met de Gelderse Inburgeringscursus in Nijmegen is inburgeren een fluitje van 'n cent. Eerst neemt Nijmegen Evenementen u mee op een stadswandeling met gids.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Broodjeslunch – Steptocht – Proeverij in Nijmegen
Ontdek Nijmegen in een dagvullend arrangement van Nijmegen Evenementen met een Broodjeslunch - Steptocht - Proeverij door Gelderlands oudste binnenstad.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Get the Picture Lunch in Nijmegen
In de Get the Picture Lunch gaat u wandelen, eten en foto's maken van de mooie binnenstad van Nijmegen, in een leuke speurtocht door het prachtige centrum.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Lunch – Empire City Tablet Game – Borrel in Nijmegen
Zoekt u een afwisselend dagarrangement in Nijmegen? Bij de 'Lunch - Empire City Game GPS game - Borrel' van Nijmegen Evenementen starten we met een heerlijke lunch.
Vanaf 12 personen
4.0 uur
Favoriet
Gelderse Smartlappentour in Nijmegen
De Gelderse Smartlappentour van Nijmegen Evenementen begint met Bourgondisch lunchen. een lekker stukje Marikenbrood, appeltaart of ander gebak.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Walking Brunch in Nijmegen
De Walking Brunch in Nijmegen is een leuke stadswandeling en rondleiding van Nijmegen Evenementen in combinatie met een heerlijk hapje in drie restaurants.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Biking Brunch in Nijmegen
Op de fiets langs drie restaurants in Nijmegen, waar u van telkens een uniek gerecht geniet van Nijmegen Evenementen's Biking Brunch menu.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet