Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bubble Voetbal in Nijmegen

Details over dit uitje

Lekker voetballen met een beschermende plastic bal om je lichaam, in het kort: Bumping Bubble Voetbal! Samen met Nijmegen Evenementen organiseert u uw eigen grappige Bubble Voetbal sportevent in Nijmegen.

Binnen in een sportzaal of buiten op het veld, Bubble Ball is een ludiek vrijgezellenfeest of groepsuitje voor iedereen die van bubbelende lichaamsbeweging houdt. Ook als gezellig uitje voor de hele school te boeken voor een aparte sportdag, of zomaar als sportief dagje uit voor de familie.

Bubble Ball speel je net als normaal voetbal, gewoon in teams. Elke teamspeler heeft een kunststof bol om zijn lichaam die botsingen tegenhoudt en het vallen of botsen verzacht. De keeper ´bubbled´tegen de doelpalen en de lat , de spits ´bubbled´ de verdediger omver en niemand heeft na afloop een blessure!

Bubble Ball is bedacht door een creatieve geest die niet één bal, maar 22 ballen op het veld wilde zien stuiteren! Hoe meer ballen hoe leuker het wordt, moet hij hebben gedacht. Goed idee eigenlijk. Onze professionele Bubble specialist zal jullie eerst de diverse technieken en spelregels van Bubble Ball uitleggen. Daarna kan de wedstrijd los...bubbelen!

Voor een gezellig vrijgezellenfeestje of een groepsuitje met vrienden of vriendinnen, Bubble Ball is de stuiterende sensatie van dit moment. Kijk ook eens naar alle andere verrassende spelprogramma´s voor nieuwe frisse ideeën voor jullie unieke dagje uit!

Inclusief:
  • Professionele begeleiding
  • Kunststof Bubbels
  • Huur sportzaal of veld
  • Te boeken op de door u gewenste dag of tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit spelprogramma? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Nijmegen Evenementen gebruikt cookies voor optimale performance.Lees meer