Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Culinair Vergaderen in Nijmegen

Details over dit uitje

Culinair vergaderen in Nijmegen is een uniek vergaderarrangement van Nijmegen Evenementen, waar u uw gasten in de watten kunt leggen, voor tijdens en na het vergaderen.

Maak gebruik van de ontspannen vergaderruimte, de lunch, een interactieve kookworkshop en aansluitend een heerlijk 4 gangen diner.

Een uniek vergaderarrangement, op één van de mooiste locaties in Nijmegen, waar u uw gasten, klanten of collega's heerlijk in de watten kunt leggen. Maak gebruik van de ontspannen vergaderruimte, ons complete lunchbuffet en afsluitend gezellig bezig gaan in de keuken met het bereiden van een voortreffelijk 4 gangen diner voor de kookworkshop.

10.00 - 15.00 Vergaderen en Lunch

De vergaderruimte is voorzien van handige flipover. In overleg kunt u extra middelen reserveren als u daar behoefte aan heeft. Tussendoor kunt u genieten van onze Landelijke Lunch, een soepje, lekker belegde broodjes, jus d´orange en melk.

15.30 - 21.00 Kookworkshop & 4 Gangen Diner

Op een bijzondere locatie buiten het centrum is het tijd voor het échte werk: een kookworkshop. Verschillende gangen worden door u zelf voorbereid onder leiding van een professionele Chef-kok. U leert een zalm fileren of zelf pasta te maken, alles vanaf de basis! Afsluitend gaat u aan tafel en genieten u en uw gezelschap van een zelfgemaakt Bourgondische 4 gangen diner.

Inclusief:
  • Zaalhuur
  • Apparatuur
  • Lunch
  • Koffie, thee, melk en jus 'd orange tijdens de lunch
  • Kookworkshop
  • 4 gangen diner
  • Hollandse bar drankjes gedurende de kookworkshop
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Nijmegen Evenementen beschikt over een enorm aanbod gezellige belevenissen die tijdens uw vergaderarrangement eenvoudig te realiseren zijn. Wat dacht u van onze rondvaarten, proeverijen, speurtochten en andere workshops om uw vergaderarrangement compleet te maken?

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u bij dit arrangement niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan