Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Escape Arena in Nijmegen

Details over dit uitje

Ook grote groepen kunnen nu gezamenlijk de escape sensatie in Nijmegen beleven. Dé Escape Arena van Nijmegen Evenementen is een evenement vol spanning en sensatie, want er komt een moment dat je echt denkt dat je voorgoed bent opgesloten…..

In twee teams speel je in de Escape Arena: een grote transparante ruimte met daarin twee identieke Escape Rooms. Je gaat niet alleen de strijd aan tegen de klok, maar ook tegen het andere team! Ga jij het winnen van jouw collega’s en/of vrienden?

Door de glazen wand zie jij je tegenstanders aan het werk. Twee teams, maar slechts één team wint deze ultieme battle!

De Escape Arena is voorzien van de nieuwste technieken en gaafste special effects. Door onder andere licht en geluid worden jij en je teamleden geprikkeld om de oplossingen zo snel mogelijk te vinden. Alleen door goed samen te werken met jouw teamgenoten kan je deze battle hopelijk gaan winnen!

Manipuleer jij ondertussen het andere team aan de andere kant van de glazen wand? Of zet je een spion in om tricks af te kijken van het andere team? Jullie hebben maar 60 minuten de tijd……

De klok begint te tikken. Laat je niet afleiden, maar focus. Ontsnap voordat het te laat is!

Inclusief:
  • Reservering Escape Arena
  • 60 minuten speeltijd
  • Fraai decor
  • Hoofdprijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan