Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moordlunch in Nijmegen

Details over dit uitje

Beleef de waanzinnige moordlunch in Nijmegen van Nijmegen Evenementen. Voorzien van het juiste script, mooie kostuums, prachtige locatie en een professionele acteur geniet u van dit lugubere moordspel in Gelderland, dus spanning en sensatie genoeg!

Er is een moord gepleegd en samen met de lokale rechercheur gaat u de moordenaar in de kraag grijpen. Wat we in ieder geval weten is dat hij of zij zich in uw gezelschap bevindt. Dat is even slikken…

In samenwerking met uw gezelschap moet u de juiste vragen zien te stellen, zodat de sinistere schurk zijn geheim prijs geeft! Wie is de moordenaar? De generaal, de dame van lichte zeden, die deftige zakenman of is het toch misschien de toiletjuffrouw?

Geniet van een heerlijke lunch in het centrum van Nijmegen en laat uw fantasie de vrije loop! De beste speurneus krijgt na afloop de enige echte detective hoofdprijs mee naar huis. Succes!

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Kleding
  • Script
  • Prijs voor de beste speurneus!
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Moordspeltip!!

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen tijdens uw Moordspellunch? Voor 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan