Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Shoptour met gids in Nijmegen

Details over dit uitje

Nijmegen heeft een bruisende middenstand. De shoptour van Nijmegen Evenementen laat u de mooiste winkels, modezaken en boetiekjes zien.

Deze rondleiding met gids wordt gepresenteerd door een echte specialist, iemand die de mooiste shops voor u weet aan te wijzen en er vooral enthousiast over kan vertellen (en zelf ook heel af en toe een heel klein beetje shopt).

Ontdek de hypermoderne shops in de Marikenstraat en Moenenstraat, waar u terecht kunt voor allerlei leuke aankoopjes! Bezoek samen met onze gids de bekende Molenstraat, Broerstraat, Ziekerstraat en Burchtstraat, het centrum van winkelend Nijmegen.

Uiteraard eindigen we deze Shoptour in een goede kroeg of op een heerlijk terras of, als u wilt, laten we u gaan om gelijk wat inkopen te doen, u weet nu inmiddels waar u moet zijn! Geniet ervan!

Inclusief:
  • Ontspannen pauze in typisch Nijmeegs café of lekker op het terras
  • Professionele gids (échte shopexpert met jarenlange ervaring)
  • Leuke winkels en boetiekjes
  • Hartje Nijmegen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Nijmegen with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Nijmegen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan