Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Steptocht met gids in Nijmegen

Details over dit uitje

Sportief de stad verkennen? Deze steptocht door Nijmegen van Nijmegen Evenementen laat het schitterende centrum op een speciale manier zien.

Organiseer een sportief en gezellig uitje tijdens uw vrijgezellenfeest, een speciaal uitje met familie, collega's of vrienden. Step met ons mee!

Onder leiding van de vakkundige gidsen van Nijmegen Evenementen gaat u per step langs alle gezellige plekken van de historische binnenstad en vliegt het stadsleven in een soepel rijdende rondleiding aan u voorbij!

Uiteraard zal uw steptour beginnen met wat uitleg hoe u de steps het beste behandelt, waar u op moet letten en hoe u het soepel vooruit komt.

Onderweg krijgt u van alles te horen over de stad en stoppen we natuurlijk ook ergens om van onze verdiende rust te genieten op een lekker terras van een café. Erg geschikt voor uw vrijgezellendag of een sportieve verrassing voor al uw vrienden. Kijken wie onze gids kan bijhouden! Veel plezier!

Inclusief:
  • Sportieve en moderne steppen
  • Even ontspannen in typisch Nijmeegs café of terras
  • Professionele gids (échte Nijmegenaar met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Nijmegen with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Nijmegen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan