Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Candyman in Nijmegen

Details over dit uitje

Ga op avontuur in Nijmegen met deze superster en beleef het hilarische spelprogramma ‘The Candyman’ van Nijmegen Evenementen.

Ga met de Candyman op stap en beleef de leukste avonturen! De Candyman likes to pose, hug, dance, drink and party. En zijn vrienden doen vrolijk mee! Het ultieme vrijgezellenfeest , waarbij de vrijgezel wordt omgetoverd tot Candyman of Candygirl.

Gehuld in een anoniem ‘Candyman-pak’, gaat de Candyman met zijn team allerlei knotsgekke uitdagingen aan in het centrum van de stad. Candyman is altijd ondeugend en vrolijk! Jullie zullen gegarandeerd huilend van het lachen over de grond rollen!

Alles wordt met camera vastgelegd voor later! Leuk!

Na afloop komen jullie even lekker bij in een typisch Nijmeegs café en wordt er samen nagenoten onder het genot van een stevige borrel. De filmpjes worden later op DVD toegestuurd zodat je deze supergave dag elke keer weer kan herbeleven.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje tijdens de prijsuitreiking
  • Verrassende Candyman-outfit voor de vrijgezel
  • Filmcamera’s tijdens het spel
  • Filmpjes worden gestuurd via WeTransfer
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Ook als gecombineerde vrijgezellendag is ‘De Candyman’ zeer geschikt. Tegen een kleine meerprijs worden beide partners een Candyman en/of Candygirl en zullen met hun eigen team op avontuur gaan. Natuurlijk zullen de partners elkaar ook spontaan tegenkomen. De ‘Candyman Battle’ die zal de stad op haar grondvesten doen schudden! De twee teams strijden dan om de enige echte Candyman Hoofdprijs die bij de prijsuitreiking in ontvangst genomen zal worden!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan