9.8 /10 Trustpilot gebaseerd op 113 reviews
024 820 07 22
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit

Erotische Bonbons maken in Nijmegen

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Erotische Bonbons maken in Nijmegen

Creatief en zinnenprikkelend in Nijmegen! Dat u een beetje gaat blozen tijdens de Workshop Erotische Bonbons maken van Nijmegen Evenementen is helemaal niet erg.

Nijmegen Evenementen neemt u mee naar een leuke locatie, waar gewerkt wordt aan chocolaatjes die er net even anders uitzien. Natuurlijk kunt u uw eigen fantasie gebruiken en staat uw begeleider u met raad en daad terzijde om ze nog aantrekkelijker te maken.

Wij verwelkomen u met een lekker kopje koffie waarna wij u het hele proces van het oogsten van de eerste cacaobonen tot aan het handmatig maken van bonbons laten zien op film. Daarna gaat u zelf aan de slag met de diverse heerlijke ingrediënten waar Bonbons van worden gemaakt. Vooral het bedenken van de decoratie tijdens deze workshop is altijd weer een gezellige en creatieve bezigheid, vooral als u uw eigen stijl moet bedenken voor het thema 'Erotiek en chocola'.

Na afloop neemt u alle chocolaatjes mee naar huis, u kunt ze laten zien en opeten samen met vriend, vriendin of partner die daarna zelf ook even moet blozen natuurlijk. Dit uitje is uiteraard ook een gezellige afwisseling tijdens een vrijgezellenfeest. Veel plezier!

De minimale leeftijd voor het deelnemen is 18 jaar.

Naast deze workshop heeft Nijmegen Evenementen tal van andere creatieve en gezellige arrangementen voor een heerlijk groepsuitje met vriendinnen!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Koffie, thee of chocolademelk met een bonbon
  • Frisdrank tussendoor
  • Film met uitleg over de historie van chocolade
  • Alle gemaakte chocolaatjes mee naar huis in een doosje (600 gram)
  • Te boeken om de door u gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Nijmegen starten de arrangementen van Nijmegen Evenementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station of de Grote Markt, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Nijmegen Evenementen zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Nijmegen Evenementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Nijmegen Evenementen organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Nijmegen is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Nijmegen Evenementen kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Nijmegen Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Nijmegen Evenementen maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan