Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Erotische Bonbons maken in Nijmegen

Details over dit uitje

Creatief en zinnenprikkelend in Nijmegen! Dat u een beetje gaat blozen tijdens de Workshop Erotische Bonbons maken van Nijmegen Evenementen is helemaal niet erg.

Nijmegen Evenementen neemt u mee naar een leuke locatie, waar gewerkt wordt aan chocolaatjes die er net even anders uitzien. Natuurlijk kunt u uw eigen fantasie gebruiken en staat uw begeleider u met raad en daad terzijde om ze nog aantrekkelijker te maken.

Wij verwelkomen u met een lekker kopje koffie waarna wij u het hele proces van het oogsten van de eerste cacaobonen tot aan het handmatig maken van bonbons laten zien op film. Daarna gaat u zelf aan de slag met de diverse heerlijke ingrediënten waar Bonbons van worden gemaakt. Vooral het bedenken van de decoratie tijdens deze workshop is altijd weer een gezellige en creatieve bezigheid, vooral als u uw eigen stijl moet bedenken voor het thema 'Erotiek en chocola'.

Na afloop neemt u alle chocolaatjes mee naar huis, u kunt ze laten zien en opeten samen met vriend, vriendin of partner die daarna zelf ook even moet blozen natuurlijk. Dit uitje is uiteraard ook een gezellige afwisseling tijdens een vrijgezellenfeest. Veel plezier!

De minimale leeftijd voor het deelnemen is 18 jaar.

Naast deze workshop heeft Nijmegen Evenementen tal van andere creatieve en gezellige arrangementen voor een heerlijk groepsuitje met vriendinnen!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Koffie, thee of chocolademelk met een bonbon
  • Frisdrank tussendoor
  • Film met uitleg over de historie van chocolade
  • Alle gemaakte chocolaatjes mee naar huis in een doosje (600 gram)
  • Te boeken om de door u gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan