Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lipdub Workshop in Nijmegen

Details over dit uitje

De Workshop Lipdub van Nijmegen Evenementen is een prachtig evenement om een aandenken te maken, door met z'n allen een videoclip op te nemen in Nijmegen. Met familie, vrienden of collega's, het is mogelijk in de oudste stad van Nederland. Have Fun!

De bruid of bruidegom in het zonnetje zetten? Een clip opnemen tijdens uw vrijgezellenfeest? Het kan allemaal. Dit event is uiteraard ook prima geschikt om uw uitje met de sportvereniging op te nemen of samen met de collega's iets leuks te maken voor die ene collega die afscheid neemt!

Een Lipdub is een videoclip, waarbij uw favoriete muziek door uw gezelschap nagesynchroniseerd wordt op film. De clip duurt gemiddeld zo'n vier tot vijf minuten en het is natuurlijk het leukst als u een goede hit uitzoekt voor de clip, muziek die iedereen kent en dus volledig mee kan zingen! Tijdens deze workshop zorgen onze begeleiders ervoor dat alles perfect wordt opgenomen.

Natuurlijk bepalen we samen vooraf hoe de videoclip er ongeveer uit moet zien. Nijmegen Evenementen zet daarna de regie aan het werk om de muziek perfect te synchroniseren met de opgenomen beelden. Beleef het Lipdub Event in Nijmegen en maak een professionele videoclip!

Inclusief:
  • Locatie hartje Nijmegen
  • Ervaren regisseur en camera-operators
  • Gegarandeerde teambuilding
  • Videoclip digitaal toegestuurd
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan