Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Biking Brunch in Nijmegen

Details over dit uitje

Op de fiets langs drie verschillende restaurants in Nijmegen, waar u van telkens een uniek gerecht geniet van Nijmegen Evenementen's Biking Brunch menu.

De 'Biking Brunch' staat stijf van de bezienswaardigheden en smulbare gerechten! We rijden over de Waalkade, langs de St. Stevenskerk op weg naar andere plekken en historische monumenten.

Door de verbazingwekkende anekdotes van onze professionele gidsen komt u onderweg van alles te weten over de bekendste monumenten en stapt u zo nu en dan eens af voor een nieuwe culinaire verrassing.

Of het nu een gezellig Nijmeegs restaurantje is op de Markt of een exquise verrassing langs de Waalkade, de weg er naar toe is bezaaid met fraaie verhalen over de stad, de cultuur en het Nijmeegse leven. En het zorgt ook nog, niet onbelangrijk, voor de broodnodige beweging!

Het is geen rondje rond de kerk, maar een echte speurtocht van het goede Gelderlandse leven! Elke chef-kok staat hals rijkend uit te kijken naar weer een nieuw peloton coureurs die zijn gerechten willen proeven! En dat willen we zeker! Geniet ervan!

Programma-indicatie:

12.00 - 13.00 Voorgerecht
13.00 - 14.00 Fietstocht deel 1
14.00 - 15.00 Hoofdgerecht
15.00 - 16.00 Fietstocht deel 2
16.00 - 16.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen brunch in 3 verschillende restaurants
  • Professionele gids (échte Nijmegenaar met jarenlange ervaring)
  • Fietsen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Nijmeegse 'Biking Brunch' tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleine groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan