Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Biking Dinner in Nijmegen

Details over dit uitje

Voor iedereen die van bewegen houdt, maar ook geïnteresseerd is in lekker eten: de 'Biking Dinner' fietstour in Nijmegen, van Nijmegen Evenementen: een culinair spektakel met een sportieve bijsmaak op de fiets.

'Biking Dinner' begint met een lekker voorgerecht in een toprestaurant, waarna onze gids u al peddelend meeneemt door de oudste stad van Nederland.

Ondertussen komt u van alles te weten over de fraaie Gelderse stad en krijgt u alweer trek in het hoofdgerecht. Op weg over de Waalkade begint u al te speculeren welke culinaire verrassing er nu weer op het menu staat. Onze gids houdt het spannend tot het laatste moment! Smakelijk eten!

Onze gidsen zijn getraind in het vertellen van de meest sprankelende anekdotes over de stad, de cultuur en alle bekende plekken. Geniet van de culinaire verrassingen in elk restaurant en bekijk Nijmegen met vrienden en familie! Veel plezier!

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Fietstocht deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Fietstocht deel 2
22.00 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • 3 gangen diner
  • Enthousiaste begeleiding
  • Fietsen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige 'Biking Dinner' tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers?

Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan