Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy Lunch in Nijmegen

Details over dit uitje

Zoekt u een uniek uitje? Eten in de binnenstad van Nijmegen en tussendoor gekke opdrachten van Nijmegen Evenementen uitvoeren? Reserveer dan de Crazy Lunch, zodat u en uw vrienden een heerlijke melige dag beleven? Doe eens een gek!

Uw gezelschap wordt voor dit Crazy Lunch spel opgedeeld in een aantal teams, die verschillende opdrachten op video gaan opnemen, het kan van alles zijn. Misschien vragen we u om zoveel mogelijk mensen met rode haren bij elkaar te verzamelen of misschien ziet u wel een lekkerding op straat lopen en wilt u die ten huwelijk vragen? Het kan niet gek genoeg!

Alles moet wel worden opgenomen natuurlijk, anders hebben we geen bewijs en kunnen we u Nijmegen’s Crazy Hoodprijs niet overhandigen!

Tussen alle Crazy spellen door schuift u aan in verschillende restaurants voor een heerlijk gerecht! En om de spannendste verhalen te vertellen natuurlijk! Na afloop krijgt u alle filmpjes digitaal toegestuurd!

Reserveer de Crazy Lunch Nijmegen en breng uw verjaardag of vrijgezellenfeest tot leven!

Programma-indicatie:

13.00 – 14.00 Voorgerecht
14.00 – 15.00 Crazy game deel 1
15.00 – 16.00 Hoofdgerecht
16.00 – 17.00 Crazy game deel 2
17.00 – 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Filmcamera tijdens het spel
  • Filmpjes naderhand digitaal toegestuurd
  • Uitgebreide 3-gangen lunch
  • Prijsuitreiking
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Crazy Tip voor echte feestneuzen:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen tijdens uw Crazy Lunch? Voor 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan