Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy Winter Game in Nijmegen

Details over dit uitje

Sneeuwballengevecht op de Grote Markt in Nijmegen, een mooie Gelderse dame verleiden voor een kus, aanbellen voor een kopje koffie, het kan allemaal tijdens deze Crazy Winter Game.

Tijdens deze Crazy Winter Game van Nijmegen Evenementen gaat u in verschillende teams diverse knotsgekke opdrachten uitvoeren, die wij speciaal voor dit evenement hebben bedacht! Met kerstmutsen op natuurlijk!

Natuurlijk legt u alle fratsen op een filmcamera vast, want onze jury moet natuurlijk kunnen controleren of u de kantjes er niet vanaf loopt. Dat wordt dus sneeuwpoppen maken, kersversiering ophangen bij het politiebureau en nog vele andere ludieke zaken! Het spel wordt gespeeld in verschillende teams en elk team kan uitblinken op een creatieve manier!

Na afloop krijgt het beste team natuurlijk een heerlijke winterse hoofdprijs! Alle filmpjes krijgt u naderhand ook nog eens digitaal toegestuurd om die donkere avonden op te kalefateren! Geniet ervan!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Prijsuitreiking met lekkere schnaps of Glühwein
  • Filmcamera’s tijdens het spel
  • Teambuilding
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Filmpjes naderhand digitaal toegestuurd
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 – 14 personen 27,50 p.p. excl. BTW
15 – > personen 25,50 p.p. excl. BTW

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan