Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit

Crime Tablet Dinner Game in Nijmegen

Details over dit uitje

Speel de Crime City Dinner Game van Nijmegen Evenementen: een virtueel, hypermodern GPS spel in Nijmegen, afgewisseld met een overheerlijk 3-gangen diner, waarbij u drie verschillende restaurants aandoet.

Kruip in de huid van een doorgewinterde crimineel en versla de concurrentie!

In plaats van dit misdaadspel kunt u ook kiezen voor de Empire City Dinner Game. Bent u er klaar voor?

Hoe werkt Crime City? Het doel van deze game is eenvoudig: verzamel zoveel mogelijk buit. Samen met uw handlangers terroriseren jullie het stadscentrum. Kraak kluizen, verzamel wapens en schroom vooral niet om uw tegenstanders te beroven. Worden jullie een beruchte straatbende in de oudste stad van Nederland?

Uiteraard hebben jullie niet volledig vrij spel. De politie is op de hoogte van jullie aanwezigheid. Wanneer u gepakt wordt moet u ze omkopen met uw zuurverdiende buit. Houd dus goed contact via de portofoons, zodat u de buit zo snel mogelijk ziet groeien en gevaren tijdig signaleert. Succes!

Deze variant is de ideale combinatie van spel en ontspanning, want wij zorgen ervoor dat u niet met een lege maag naar huis gaat. Halverwege dit energieke en spannende spel zullen wij een onderbreking inlassen om te genieten van een voortreffelijk hoofdgerecht. We sluiten de avond af met een heerlijk nagerecht en een feestelijke prijsuitreiking. Wat wenst u nog meer?

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • GPS Tablets
  • teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Te boeken op uw gewenste avond!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit avondarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan