Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moorddiner in Nijmegen

Details over dit uitje

Het originele Moorddiner in Nijmegen, van Nijmegen Evenementen! Ook bekend als moordspeldiner: een spannend kostuumdrama, geschikt voor elk groepsuitje.

Tijdens een wervelend acteerspel speelt u de rol van uw leven en helpt u onze politierechercheur met het identificeren en in de boeien slaan van de grootste crimineel die Nijmegen ooit heeft gekend…

En deze bevindt zich in úw gezelschap!

Natuurlijk, het eten is vanzelfsprekend voortreffelijk Bourgondisch, maar de actie aan tafel is helemaal om te smullen. In een uitbundig en spannend rollenspel gaat u samen met een rechercheur een sinistere moord oplossen. Zonder vergrootglas en DNA-onderzoek maar met passende kostuums, een goed script en schemerig kaarslicht…

Iedereen krijgt bij het moorddiner van Nijmegen Evenementen een andere rol toebedeeld en wordt goed voorbereid op wat komen gaat. Script kostuum en karakterbeschrijving liggen bij het moordspel voor u klaar, om een leuke rol in dit verhaal te kunnen spelen.

Welke rol staat er voor u op het programma? De deftige zakenman of de toiletjuffrouw? De hele groep doet mee om de moordenaar in de kraag te vatten. Onze speciaal voor deze avond ingehuurde rechercheur legt iedereen het vuur aan de schenen en zorgt ervoor dat de aandacht nooit verslapt. Ondertussen geniet u van een culinair 3-gangen diner en probeert u de gevaarlijke crimineel te ontmaskeren.

Als plotseling rechercheur de Kok (met K…O…K) de handboeien te voorschijn haalt en met een duik over tafel het sinistere sujet in de kraag grijpt……

Welke speurneus gaat naar huis met de fantastische hoofdprijs?

Inclusief:
  • Uitgebreid drie gangen diner
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Kleding
  • Script
  • Prijs voor de beste speurneus!
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip voor elke doorgewinterde speurneus:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit avondarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan