Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Culinaire Wandeling in Nijmegen

Details over dit uitje

Een rondleiding voor lekkerbekken en wandelaars: tijdens de culinaire wandeling met gids van Nijmegen Evenementen proeft u het beste dat Nijmegen te bieden heeft.

Op twee verschillende locaties laten wij u de bijzondere smaken van Nijmegen proeven. Het is een heerlijk uitje voor elke familiehappening, een speciaal groepsuitje of een spontaan uitstapje met de collega's!

Deze gezellige culinaire stadswandeling brengt uw gezelschap dwars door het centrum van de stad, u komt uiteraard ook alle leuke boetiekjes en delicatessenwinkeltjes vanzelf tegen. Onze professionele gids vertelt de mooiste anekdotes over de monumenten en bezienswaardigheden waar u langs komt.

Eerst proeft u het echte Nijmeegse Marikenbrood, vers gebakken in de locale keuken. Daarna bezoekt u een locatie waar het Nijmeegse bier in hoog aanzien staat. Hier krijgt u een heerlijke Hemelse Proeverij voorgeschoteld. Als het niet in Nijmegen gebrouwen is, dan kan het niet veel zijn!

Deze heerlijke wandeling wordt dus afgesloten met een aantal frisse biertjes in het Brouwerscafé van Nijmegen. Hier schenken ze alleen lokaal gebrouwen bieren, de speciale bierkaart ligt al voor u klaar. Dat smaakt naar meer. Proost!

Inclusief:
  • Koffie en Marikenbrood
  • Genieten van lokaal gebrouwen Nijmeegs bier
  • Professionele gids (échte Nijmegenaar die zelf ook wel wat lust)
  • Stadswandeling door het hart van Nijmegen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Nijmegen with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Nijmegen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan