Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Pain Game in Nijmegen

Details over dit uitje

De enige manier om jezelf echt te testen samen met vrienden of collega's is The Pain Game van Nijmegen Evenementen. Wij nemen jullie mee naar een gezellige locatie in de Nijmeegse binnenstad voor het ultieme vrijgezellenfeest
of groepsuitje waarin alle zenuwen ruimschoots aan bod komen. The Pain Game is bekend van Tv maar wij hebben dit unieke evenement getransformeerd naar ons eigen ludieke, hilarische en bovenal 'huiveringwekkende' groepsuitje of vrijgezellenfeest.

The Pain Game begint met het verdelen van jullie gezelschap in verschillende teams. Elk team krijgt een aantal vragen voorgeschoteld en na drie foute antwoorden mag iemand uit jullie team een flinke dosis adrenaline gaan aanmaken. Eet een hele hete peper of zet 20 wasknijpers in je gezicht!

We nemen tussendoor even een kleine pauze voor een lunch, drankje of biertje en gaan door met de volgende ronde. Het beste team gaat naar huis met een prachtige prijs. Maar wie er ook wint, deelname is naar onze mening al een high five waard! The Pain Game is geen 'gevaar voor de volksgezondheid', het moet wel leuk blijven natuurlijk!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Prachtige prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Jullie groepsuitje combineren met diner of lunch?

Combineer deze Pain Game met andere spelprogramma's of themafeesten voor een compleet vrijgezellenfeest, groepsuitje of bedrijfsuitje in Nijmegen! Even ontspannen bijkomen van dit enerverende spelprogramma? Wat dachten jullie van een lekker diner? Alles is mogelijk!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan