Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Cursus Nimweegs – Lunch – Wijnproeverij in Nijmegen

Details over dit uitje

Nijmegen Evenementen neemt u mee in de Cursus Nimweegs - Lunch - Wijnproeverij eerst mee naar een lokale cabaretier die Typisch Nimweegs tot in de puntjes beheerst en graag zijn kennis in deze workshop wil delen.

Daarna laten we u de meest heerlijke wijnen proeven in een wijnproeverij, zodat u ook met slappe tong het Gelders kan beoefenen.

11.00 - 12.00 Cursus Nimweegs

Leer het leukste taaltje van Gelderland en lig al snel in een deuk door de oefeningen die deze cabaretier voor u klaar heeft staan. Deze cursus is heel handig om lokaal mee te kunnen doen natuurlijk. Zo kunt u op de juiste manier 'Ienwije' (inwijden).

Een afstandbediening is ‘een knieper’, een lompe vrouw ‘een pieremagochel’ en met de bal dribbelen is ‘meuje’. Verder goed om te weten: de letter ‘a’ komt in het Nimweegs op vijf manieren voor.

Dus... veel succes!!

12.15 - 13.15 Gelderse Lunch

Verse gerechten staan voor u klaar! Onze Bourgondische chef maakt van elke lunch weer een groot feest! Weg met dat simpele broodje kaas, leer de originele Gelderse keuken van dichtbij kennen in een prima restaurant, klets eens even verder in het Nimweegs, u leert het het snelst door het gewoon te spreken.

13.30 - 15.00 Wijnproeverij

De beste experts staan voor u klaar om u 4 unieke wijnen te laten proeven uit de oude wijnwereld. Tussendoor proeft u heerlijke ambachtelijke hapjes om de smaak even te neutraliseren. Na afloop kunt u natuurlijk een flesje voor uzelf uitzoeken en wat ook erg handig is, uw Nimweegs wordt steeds beter tijdens deze proeverij.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding door Gelderse cabaratier
  • Heerlijke lunch
  • Wijnproeverij bij een meesterschenkerij
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan