7.2 /10 Trustpilot gebaseerd op 59 reviews
024 820 07 22
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit

Cursus Nimweegs – Lunch – Wijnproeverij in Nijmegen

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Cursus Nimweegs – Lunch – Wijnproeverij in Nijmegen

Nijmegen Evenementen neemt u mee in de Cursus Nimweegs - Lunch - Wijnproeverij eerst mee naar een lokale cabaretier die Typisch Nimweegs tot in de puntjes beheerst en graag zijn kennis in deze workshop wil delen.

Daarna laten we u de meest heerlijke wijnen proeven in een wijnproeverij, zodat u ook met slappe tong het Gelders kan beoefenen.

11.00 - 12.00 Cursus Nimweegs

Leer het leukste taaltje van Gelderland en lig al snel in een deuk door de oefeningen die deze cabaretier voor u klaar heeft staan. Deze cursus is heel handig om lokaal mee te kunnen doen natuurlijk. Zo kunt u op de juiste manier 'Ienwije' (inwijden).

Een afstandbediening is ‘een knieper’, een lompe vrouw ‘een pieremagochel’ en met de bal dribbelen is ‘meuje’. Verder goed om te weten: de letter ‘a’ komt in het Nimweegs op vijf manieren voor.

Dus... veel succes!!

12.15 - 13.15 Gelderse Lunch

Verse gerechten staan voor u klaar! Onze Bourgondische chef maakt van elke lunch weer een groot feest! Weg met dat simpele broodje kaas, leer de originele Gelderse keuken van dichtbij kennen in een prima restaurant, klets eens even verder in het Nimweegs, u leert het het snelst door het gewoon te spreken.

13.30 - 15.00 Wijnproeverij

De beste experts staan voor u klaar om u 4 unieke wijnen te laten proeven uit de oude wijnwereld. Tussendoor proeft u heerlijke ambachtelijke hapjes om de smaak even te neutraliseren. Na afloop kunt u natuurlijk een flesje voor uzelf uitzoeken en wat ook erg handig is, uw Nimweegs wordt steeds beter tijdens deze proeverij.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding door Gelderse cabaratier
  • Heerlijke lunch
  • Wijnproeverij bij een meesterschenkerij
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Nijmegen starten de arrangementen van Nijmegen Evenementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station of de Grote Markt, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Nijmegen Evenementen zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Nijmegen Evenementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Nijmegen Evenementen organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Nijmegen is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Nijmegen Evenementen kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Nijmegen Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Nijmegen Evenementen maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan