Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking Dinner in Nijmegen

Details over dit uitje

Eten en wandelen met een gids in Nijmegen, de oudste stad van Nederland, tijdens een Walking Dinner langs de mooiste plekken van deze schilderachtige stad, in combinatie met een voortreffelijk 3-gangen diner.

De St. Stevenskerk, Kronenburgerpark (van Frank Boeijen), het Valkhof, uitzicht vanaf de Waalkade, de Nijmeegse stadsmuren en natuurlijk het oudste café van Nederland.

Nijmegen kent een groot aantal unieke gebouwen en stedelijke pracht om van dichtbij te bekijken. Onder leiding van een enthousiaste begeleider brengen wij u naar alle mooie plekken.

Na elke wandeling nemen we plaats in een ander restaurant, waar u het volgende gerecht krijgt geserveerd. Op deze wijze dineert u voortreffelijk en ziet u de mooiste stukjes van Nijmegen. Bijkomend voordeel is dat u niet bang hoeft te zijn voor de weegschaal, want u krijgt voldoende lichaamsbeweging!

Een gezellige avond om met vrienden, familie of collega's van te genieten en deze Gelderse stad beter te leren kennen.

Programma - indicatie:

18.00 - 18.45 Voorgerecht
18.45 - 19.45 Wandeling
19.45 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Wandeling
22.00 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • 3 gangen diner in 3 verschillende restaurants
  • Professionele gids (échte Nijmegenaar met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip voor uw Walking Dinner:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan