Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Cursus Nimweegs in Nijmegen

Details over dit uitje

Een Cursus Nimweegs van Nijmegen Evenementen, waarin u in Nijmegen onder leiding van een echte Gelderse cabaretier, de tongval van Gelderland gaat oefenen, zodat u op niveau kunt communiceren!

Van A tot Z komt u in deze workshop in Nijmegen alles te weten over het bijzonderste taaltje van Nederland. Lachen dus!

Typisch Nimweegs, het is natuurlijk onderdeel van de lokale folklore! Leer het leukste taaltje van Gelderland en lig al snel in een deuk door de oefeningen die deze cabaretier voor u klaar heeft staan. Deze cursus is heel handig om lokaal mee te kunnen doen natuurlijk. Zo kunt u op de juiste manier ‘Ienwije’ (inwijden).

Een afstandbediening is ‘een knieper’, een lompe vrouw ‘een pieremagochel’ en met de bal dribbelen is ‘meuje’. Verder goed om te weten: de letter ‘a’ komt in het Nimweegs op vijf manieren voor.
Dus… veel succes!!

Mocht u op straat of in het wild een echte Nijmegenaar tegenkomen… wees niet bang. Het ijs is meteen gebroken als je zelf een beetje ‘Nimweegs’ kunt kwebbelen. Zo maakt u vrienden!

Een cursus met lachgarantie!
Met als afsluiter een conference van de cabaretier!

Inclusief:
  • Nijmeegse cabaretier
  • Locatiehuur
  • Oefenmateriaal
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan