Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get the Picture fotospeurtocht in Nijmegen

Details over dit uitje

U leert Nijmegen in detail kennen tijdens de Get the Picture fotospeurtocht van Nijmegen Evenementen, met diverse opdrachten door het centrum van de stad, dus maak uw borst maar nat… en niet de camera!

Uw gezelschap wordt opgedeeld in een aantal teams en elk team gaat op weg om de mooiste plaatjes vast te leggen, natuurlijk op basis van enige opdrachten die wij u inmiddels hebben gegeven.

Als een echte paparazzi gaat u op pad om de mooiste Nijmegenaren… ehh Nijmeegse monumenten vast te leggen. Cultuurhistorie in overvloed (maar er zijn ook leuke Gelderse heren of dames om te kieken natuurlijk!).

Er wordt natuurlijk geen telegraafjournalistiek bedreven maar mocht u een (mooie) bekende Nederlander spotten dan raden we u aan zeker een paar plaatjes te schieten!

Na afloop geniet u van een heerlijke borrel en wordt er nagepraat over de avonturen van vandaag. U krijgt alle kiekjes naderhand digitaal toegestuurd. Story en panorama staan al te trappelen…

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Een camera voor elk team
  • Foto’s naderhand digitaal toegestuurd
  • 1 drankje
  • Teambuilding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit spelprogramma? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan