Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Diner – City Tour in Nijmegen

Details over dit uitje
Broodjeslunch Steptocht Proeverij Mokum Events Amsterdam

Nijmegen Evenementen nodigt u met de Diner City Tour uit voor een gezellige avond van culinaire verwennerij en een kijkje in Nijmegen, de oudste stad van Nederland.

Tijdens deze ontspannen Diner-tour eet u een perfect voorbereid Bourgondisch diner in één van de beste restaurants van Nijmegen en onderneemt u een bijzondere rondleiding.

18.30 - 21.00 Diner

We beginnen met een overheerlijk diner aan tafel van een gezellig restaurant in de binnenstad van Nijmegen. Op het menu staan lokale Bourgondische delicatessen en de ober heeft een opperbest gemoedelijk humeur. Na dit smullende onderonsje maakt u zich klaar voor een interessante stadswandeling.

21.00 - 23.00 Citytour

Onder leiding van een professionele Gids bezoekt u de leukste plekken van de oudste stad van Nederland. U loopt langzaam door het aangenaam verlichte centrum en staat zo nu en dan even stil bij de flamboyante presentatie van onze stadsgids.

Inclusief:
  • 3 gangen diner
  • Professionele gids (échte Nijmegenaar met jarenlange ervaring)
  • Pauzemoment in een leuk kroegje
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit avondarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Nijmegen with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Nijmegen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan