Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Etiquette Workshop in Nijmegen

Details over dit uitje

Altijd al willen weten hoe het echt hoort? WC of toilet? Tafelmanieren? Dit en veel meer, komt aan bod in de Etiquette Workshop met butler van Nijmegen Evenementen.

Etiquette geeft zelfvertrouwen, het verbetert uw sociale vaardigheden en de omgang met uw relaties. Het is voor u een pluspunt om zowel zakelijk als op privégebied de basis van de etiquette onder de knie te hebben.

De workshop wordt in Nijmegen gegeven door een heuse butler in een echt jacquet en witte handschoenen of in een livrei. Deze man heeft voor vele indrukwekkende mensen gewerkt. Wat dacht u van H.K.H. Prinses Margriet of meneer McCain in hoogsteigen persoon? Zijn jarenlange ervaring en oneindige enthousiasme zorgen ervoor dat de etiquette-workshop niet alleen leerzaam is, maar ook een leuk en gezellige uitje met vrienden of collega’s.

U wordt op locatie op een gepaste wijze door de butler ontvangen. In deze afgestemde interactieve workshop wordt ingegaan op de do’s en don’t op etiquette gebied, zowel op het communicatieve vlak als bij het (als gastheer/vrouw) aanzitten bij zakendiners. Dit in combinatie met de verhalen van toppers en floppers uit het leven van de butler, zorgt voor een zeer geslaagd uitje in Nijmegen!

Na afloop ontvangt u ook een prachtig etiquette-certificaat!

Inclusief:
  • Ervaren butler
  • Locatie in centrum van Nijmegen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Optioneel

Het is ook mogelijk om deze workshop te volgen in combinatie met bijvoorbeeld een lunch of een diner. Op deze manier ervaart u meteen hoe u daadwerkelijk moet eten en drinken volgens de etiquetteregels. Ook kan onze butler bij u thuis langskomen of op een zelfgekozen locatie de workshop geven. Leuk voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u bij dit arrangement niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan