Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietspuzzeltocht in Nijmegen

Details over dit uitje

In verschillende teams een heerlijke fietspuzzeltocht van Nijmegen Evenementen beleven en al puzzelend het historische centrum van Nijmegen doorkruizen.

De stad ligt aan uw voeten en de wind waait door uw haren tijdens deze speurtocht, nu nog alleen even alle puzzels oplossen natuurlijk!

Geniet van een fascinerende speurtocht door het centrum van de stad. Over de Grote Markt, langs de Waalkade en dwars door alle leuke straatjes en steegjes (waaronder de oudste winkelstraat van Nederland).

Op stap met een stadsplattegrond probeert u de leukste raadsels samen op te lossen. Ondertussen komt u langs de belangrijkste en mooiste plekken en monumenten van Nijmegen.

De puzzel resultaten en het snelste team geven uiteindelijk weer welk team naar huis gaat met de Fietspuzzeltocht Prijs van de dag! Even naborrelen om samen even de dag door te nemen en de zon te zien ondergaan! Veel plezier!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje tijdens de prijsuitreiking
  • Fiets voor iedere deelnemer
  • Prijs voor het winnende team
  • Teambuilding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit spelprogramma? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan