Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Kolonisten van Nijmegen

Details over dit uitje

Een City Game met vrienden, familie of collega's in het centrum van Nijmegen organiseren? Een avontuurlijke ontdekkingsreis vol spanning, avontuur en ludieke momenten beleven? Reserveer de Kolonisten van Nijmegen van Nijmegen Evenementen en ontdek waarom 'Kolonisten van Catan' nog leuker wordt als u het gewoon in 't echt speelt!

Uw gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams. Elk team krijgt Tablets mee om het spel te kunnen spelen. Net zoals bij het originele bordspel, heeft u de mogelijkheid om ridderkaarten te spelen, ontwikkelingskaarten te kopen en hele gebieden in Nijmegen te plunderen. Redeneer en acteer als een echte kolonist en probeer de tegenstander de loef af te steken!

Op deze manier wandelt u langs alle bezienswaardigheden in het centrum van Nijmegen en stijgt de spanning tot grote hoogte. Welke team behaalt de meeste punten en weet onze foto-opdrachten tot in de perfectie af te ronden? Wie zijn eigenlijk de enige echte Kolonisten van Nijmegen?

Het beste team krijgt van ons een prachtige hoofdprijs en kan zich de eerst komende tijd op de borst slaan. Maak uw dagje uit in Nijmegen extra speciaal met deze waanzinnig gezellige en uitdagende City Game!

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een drankje tijdens de prijsuitreiking
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit gezellige groepsuitje van Nijmegen Evenementen uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelevenementen. Informeer naar de mogelijkheden!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan