Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietstour met gids in Nijmegen

Details over dit uitje

Maak een fietstour door en om Nijmegen, met een vakkundige gids van Nijmegen Evenementen en geniet van de historische binnenstad en prachtige omgeving.

Wij nemen u mee langs de oude vestingwerken, het Kronenburgerpark en de Waal. Monumentale gebouwen in de binnenstad worden in deze fietstour afgewisseld door de schitterende natuur, die net buiten de stad te vinden is.

Onze gids laat u ongeveer 2 uur de mooiste plekjes van Nijmegen zien, de fraaie gebouwen, het historisch centrum, de monumentale St. Stevenskerk en de rand van de stad, waar de Gelderse natuur nog steeds in volle glorie aanwezig is. Geniet van de leuke anekdotes en de kennis van onze gids.

Even heerlijk uitrusten op een terrasje en weer verder. De grens tussen stad en platteland is het mooiste gedeelte van deze tocht. Geniet van een heerlijke fietstocht door de mooiste stad van Gelderland waar cultuur en natuur samenkomen.

Inclusief:
  • Fietsen
  • Pauze in typisch Nijmeegs café of terras
  • Professionele gids (échte Nijmegenaar met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Nijmegen with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Nijmegen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan