Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Flirt Workshop in Nijmegen

Details over dit uitje

Na het voltooien van de feestelijke Flirt Workshop van Nijmegen Evenementen in het gezellige Nijmegen zul je nooit meer een zinloze openingszin in de mond nemen.

Is dat vrijgezellenfeest of dat uitje met vrienden aanstaande? Tijdens deze grappige maar o zo handige workshop leren jullie in korte tijd hoe je je beste beentje voorzet bij het verleiden van die aantrekkelijke meid of die leuke gozer!

Vertrouwen, Verbinden en Verleiden zijn hierin de sleutelwoorden. Het vergroten van je zelfvertrouwen, succesvol contact maken en je aantrekkingskracht versterken… Je leert het allemaal bij de Flirt Workshop van Nijmegen Evenementen!

Zinloze uitdrukkingen en slechte openingszinnen zijn absoluut verleden tijd! De vorm van de workshop wordt volledig afgestemd op de gelegenheid. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, of een vriendenuitje, met deze workshop zal je zeker aan de man of vrouw komen!

Tijdens de Flirt Workshop ontdek je dat flirten meer is dan alleen er goed uitzien en het hebben van een leuke openingszin. Je leert door middel van leuke interactieve groepsoefeningen dat flirten een kwestie is van timing, souplesse en techniek!

Inclusief:
  • Professionele flirter
  • Locatie in hartje Nijmegen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan