Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Heel Holland Bakt in Nijmegen

Details over dit uitje

Altijd al eens een willen leren hoe je de lekkerste taarten of koekjes maakt? Leer het in groepsverband tijdens onze altijd gezellige en zeer smakelijke Heel Holland Bakt workshop. Hèt groepsuitje of bedrijfsuitje voor iedereen die van verrassend luchtige deegwaren houdt!

Bij Nijmegen Evenementen boek je nu een workshopconcept conform het gelijknamige Tv-programma maar dat wel onder leiding van onze eigen Nijmeegse workshopleidster. Individueel gaat u aan de slag met uw eigen taart. Klaar? Bakken maarrrrrr……!!

Tijdens de workshop leren jullie een taart echt mooi en smakelijk kan worden gedecoreerd. Altijd handig voor een feestelijk moment thuis. Onze taartenspecialist zal jullie persoonlijk begeleiden en de kneepjes van het decoratievak leren.

Na afloop van de workshop wordt uiteraard gekeken wie van jullie met de titel ‘Ik Hou van Holland meesterbakker’ naar huis gaat. Maar niet getreurd, ook de verliezers krijgen een klopje op de rug en mogen de eigen baksels mee naar huis nemen om de beoordeling nog eens dunnetjes over te laten doen door partner of vriendin…mmm, ja, ik vind het wel lekker!!! Zie je wel, die workshopbegeleider zat uit haar nek te kletsen!

Inclusief:
  • Gezellige locatie hartje Nijmegen (geen bakkerij/kookstudio)
  • Introductie en uitleg door professionele bakker
  • Een taart per persoon (de cake is al klaargemaakt voor u)
  • Schorten en genoeg keukengerei voor iedereen
  • Koffie, thee en wat lekkers
  • Uitspraak van de jury, prijs voor de winnaar
  • Je taart gaat mee naar huis, zo heb je iets te vieren!
  • Op elke dag te boeken bij Nijmegen Evenementen!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan