9.8 /10 Trustpilot gebaseerd op 113 reviews
024 820 07 22
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Heel Holland Bakt in Nijmegen

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Heel Holland Bakt in Nijmegen

Altijd al eens een willen leren hoe je de lekkerste taarten of koekjes maakt? Leer het in groepsverband tijdens onze altijd gezellige en zeer smakelijke Heel Holland Bakt workshop. Hèt groepsuitje of bedrijfsuitje voor iedereen die van verrassend luchtige deegwaren houdt!

Bij Nijmegen Evenementen boek je nu een workshopconcept conform het gelijknamige Tv-programma maar dat wel onder leiding van onze eigen Nijmeegse workshopleidster. Individueel gaat u aan de slag met uw eigen taart. Klaar? Bakken maarrrrrr……!!

Tijdens de workshop leren jullie een taart echt mooi en smakelijk kan worden gedecoreerd. Altijd handig voor een feestelijk moment thuis. Onze taartenspecialist zal jullie persoonlijk begeleiden en de kneepjes van het decoratievak leren.

Na afloop van de workshop wordt uiteraard gekeken wie van jullie met de titel ‘Ik Hou van Holland meesterbakker’ naar huis gaat. Maar niet getreurd, ook de verliezers krijgen een klopje op de rug en mogen de eigen baksels mee naar huis nemen om de beoordeling nog eens dunnetjes over te laten doen door partner of vriendin…mmm, ja, ik vind het wel lekker!!! Zie je wel, die workshopbegeleider zat uit haar nek te kletsen!

Inclusief:
  • Gezellige locatie hartje Nijmegen (geen bakkerij/kookstudio)
  • Introductie en uitleg door professionele bakker
  • Een taart per persoon (de cake is al klaargemaakt voor u)
  • Schorten en genoeg keukengerei voor iedereen
  • Koffie, thee en wat lekkers
  • Uitspraak van de jury, prijs voor de winnaar
  • Je taart gaat mee naar huis, zo heb je iets te vieren!
  • Op elke dag te boeken bij Nijmegen Evenementen!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Nijmegen starten de arrangementen van Nijmegen Evenementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station of de Grote Markt, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Nijmegen Evenementen zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Nijmegen Evenementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Nijmegen Evenementen organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Nijmegen is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Nijmegen Evenementen kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Nijmegen Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Nijmegen Evenementen maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan