Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Helse Bierproeverij in Nijmegen

Details over dit uitje

In het hart van Nijmegen staat Brouwerscafé De Hemel: hier komt u voor een Helse Bierproeverij van Nijmegen Evenementen, met heerlijk eigen gebrouwen bieren.

Nijmegen Evenementen neemt u in deze workshop mee naar een bijzonder locatie in het centrum van Nijmegen. Altijd al eens willen weten hoe het echte Gelderse bier smaakt?

Tijdens de bierproeverij van Nijmegen Evenementen laten wij u de lekkerste biertjes proeven die in het populairste Brouwerscafé aangeboden worden. Naast het bier geniet u ook van heerlijk bijpassende hapjes zoals bitterballen en een kaasplankje.

Nijmegen staat niet voor niets bekend als 'Speciaalbierenstad van Nederland'. Hier weten ze inmiddels heel goed hoe ze een zeer smakelijk biertje moeten presenteren.

De Hemel brouwt een breed assortiment bieren, van 5 tot 12%. Daarnaast brouwen ze exclusieve bieren, zoals Grand Cru, die minimaal 2 jaar oud moet worden om op dronk te komen. In de distilleerderij kunnen diverse bieren ook verwerkt worden tot whisky, likeur en jenever.

Kom alles te weten tijdens deze bijzondere Bierproeverijen! Proost!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Unieke locatie in hartje Nijmegen
  • Uitgebreide uitleg over de bieren
  • Helse Proeverij (10 proefglaasjes bier)
  • Bijpassende hapjes zoals bitterballen, kaasplankje en nootjes
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Wilt u minder of juist meer biertjes proeven? Boek nu de Hemelse Bierproeverij en krijg (nog eens) 6 proefglaasjes om van te genieten!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan