Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ik hou van Holland Lunch in Nijmegen

Details over dit uitje

Kent u ‘Ik hou van Holland’, waar twee teams strijden om de eer? U kunt een knotsgekke Ik hou van Holland Lunch ook gewoon in centrum Nijmegen spelen.

Jeroen van Koningsbrugge, bekend van tv en een kijkcijferkanon van jewelste! Maar in plaats van aan de zijlijn staan, kunt u nu met het hele gezelschap genieten van een topquiz, inclusief een feestelijk decor en de beste presentatoren!

In combinatie met een stevige Bourgondische lunch regelen wij uw eigen ‘Ik hou van Holland’ quiz, inclusief een feestelijk decor en verrassende aankleding! Beantwoord de leukste vragen, maak grappen en grollen en zing mee met echte Hollandse kaskrakers! De quizmaster begeleidt beide teams in hun zoektocht naar grappige weetjes, verrassende anekdotes en tophits van Nederlandse bodem!

Vier de Nijmeegse vierdaagse het gehele jaar door met de bekende ‘Ik hou van Holland’ spelquiz! Welke BN-er heeft onlangs weer een poliep voor z’n kiezen gehad (het houd maar niet op) en welke Hollandse lekkernij wordt het meest verkocht op luchthaven Schiphol? Beleef de leukste quiz van Nederland!

Wie gaat er met de hoofdprijs naar huis? U of uw vriend/vriendin?
Veel plezier!!

Inclusief:
  • Quizmaster
  • Uitgebreid 3-gangen lunch
  • Decor
  • Rad
  • Kostuums en attributen
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Locatie hartje Nijmegen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruik maken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitje? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan