Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Nijmegen voor Kenners

Details over dit uitje

Bij de speurtocht ‘Nijmegen voor Kenners’ van Nijmegen Evenementen wordt uw kennis over Nijmegen op de proef gesteld. Het beste koppel of team wint de hoofdprijs. Een tocht dus voor mensen, die succesvol de daad bij het woord hebben gevoegd.

Als inwoner van de stad of net daarbuiten klopt u zich natuurlijk op de borst hoeveel u wel niet weet over uw stad. Maar weet u echt zoveel? En dat ten overstaan van familie, vrienden of collega’s?

Gezellig de stad verkennen met een routebeschrijving en een aantal vraagstukken, u baant zich een weg door steegjes die u zelfs nog nooit hebt gezien. Historische geheimen en culturele weetjes wisselen zich in hoog tempo af. Uiteindelijk komen de teams weer bij elkaar om van de jury te vernemen, welk koppel of team de hoofdprijs in de wacht sleept. Maar weet u echt zoveel over de St. Stevenskerk, de Waal, de verovering van de Duitsers, de rode stad….?

U rust even uit en geniet van een lekker drankje en heeft nu eindelijk het bewijs gevonden, dat u de enige wandelende encyclopedie bent van Nijmegen. Proost en succes!

Inclusief:
  • Professionele begeleider
  • Routebeschrijving en opdrachten
  • 1 drankje tijdens de prijsuitreiking
  • Prijs voor beste team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit spelprogramma? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan