Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Scooter Speurtocht in Nijmegen

Details over dit uitje

Extra opties

Klaar voor de start? De Scooter Speurtocht van Nijmegen Evenementen staat op het punt te beginnen. Dit groepsuitje staat in het teken van de meest populaire tweewieler van Nederland, de scooter. Wij hebben een fantastisch parcours uitgezet om jullie rijkunsten te laten showen.

Ondertussen zullen jullie ook nog een aantal opdrachten moeten uitvoeren om de noodzakelijke punten bij elkaar te sprokkelen.

De Scooter Speurtocht kan als groter groepsuitje, vrijgezellenfeest of als bedrijfsuitje worden georganiseerd. We hebben diverse scooters voor jullie klaar staan!

De speurtocht

Jullie gezelschap wordt verdeeld in teams van maximaal 5 tot 8 personen. Met zijn allen ‘scooten’ jullie de binnenstad in, waar jullie de bezienswaardigheden van Nijmegen gaan bekijken en onderzoeken. Bij ieder gebouw, plein of straathoek krijgen jullie een opdracht of puzzel die jullie dienen op te lossen. Hiermee scoren jullie punten en… wie aan het einde van de rit de meeste goede oplossingen heeft, wint de super-scooter-hoofdprijs!

De één gooit het gas open, de bijrijder achterop zorgt dat de juiste route wordt gevolgd en houdt de kaart bij de hand. Onderweg mag uiteraard worden gestopt voor een sanitaire stop, maar zorg ervoor dat je binnen de tijd op de laatste locatie bent. Daar worden de punten van elk team geteld en wordt gekeken wie in aanmerking komt voor de prachtige ‘superdeluxe’ scooter hoofdprijs.

Inclusief:
  • Mooie prijs voor het winnende team
  • 1 drankje
  • 1 scooter per 2 personen
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag of tijdstip

Let op:

Minimum leeftijd om een scooter te kunnen besturen is 18 jaar en je moet in het bezit zijn van een geldig rijbewijs of bromfietscertificaat.

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Nijmegen Evenementen? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan