Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit

Rondleiding met gids door Nijmegen

Details over dit uitje

Bezoekt u binnenkort Nijmegen en wilt u met een gids de historische monumenten bewonderen? Dat kan tijdens de rondleiding met gids van Nijmegen Evenementen.

U maakt kennis met alle bijzonderheden die de stad zo speciaal maakt. Onze vakkundige gids weet de volledige historie van Nijmegen op een boeiende en enthousiaste manier te vertellen.

Deze stadswandeling brengt u langs bekende monumenten en plekken zoals: de Grote Markt, het Waaggebouw, de Kruittoren, het Valkhof en tal van andere echte Nijmeegse toppers!

Natuurlijk zal onze gids u natuurlijk vertellen over de bijzondere Romeinse historie van deze oudste Nederlandse stad. Van Karel de Grote tot aan de Middeleeuwen, Nijmegen heeft in 2000 jaar heel wat meegemaakt.

Geniet van deze bijzondere rondleiding door Nijmegen en beleef de stad van A tot Z. Veel plezier!

Inclusief:
  • Professionele gids (échte Nijmegenaar met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereidt bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Nijmegen with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Nijmegen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan