Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Tandemtour door Nijmegen

Details over dit uitje

Reserveer de tandemtour met gids van Nijmegen Evenementen en ervaar hoe leuk het is om met z'n tweeën een ijzeren ros te besturen in het mooie Nijmegen.

Tijdens deze fietstocht gaat u op stap met een professionele gids, eentje die alle mooie plekken van Nijmegen kent en tussen de bedrijven door mooie verhalen vertelt over de stad en alle bezienswaardigheden.

De tandemtour is een sportieve rondleiding die dwars door het centrum van Nijmegen gaat. De tocht werkt uiteraard ook op de lachspieren! Helemaal als u met uw vrouw of vriendin de goede weg wilt inslaan en het meningsverschil in het openbaar wordt beslecht . Gaan we rechtsaf of linksaf en gaan we allebei wel dezelfde kant op? Evenwicht bewaren, zo makkelijk is het dus! Volg gewoon de gids van Nijmegen Evenementen!

Ondertussen stoppen we even voor een sanitaire stop en een korte pauze om de beentjes te laten rusten, en om echtelijke ruzies uit te laten doven! Natuurlijk niet, u bent samen een hecht team en rijden als volleerde tandemcoureurs!

Tandemtour
Inclusief:
  • Tandems
  • Pauze in typisch Nijmeegs café of terras
  • Professionele gids (echte Nijmegenaar met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereidt bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Nijmegen with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Nijmegen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan