Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking Brunch in Nijmegen

Details over dit uitje

De walking brunch in Nijmegen is een gezellige stadswandeling en rondleiding van Nijmegen Evenementen in combinatie met een lekker hapje eten in drie restaurants in het centrum van de stad.

Voor als u het bijzondere en historische Nijmegen van top tot teen wilt ervaren!

De Walking Brunch in Nijmegen wordt onder leiding van een vakkundige gids voorzien van interessante verhalen en anekdotes over de oudste stad van Nederland.

U loopt langs het Kronenburgerpark, over de Grote Markt richting de Waalkade en dan via verschillende straatjes en steegjes weer terug om toch nog even een kijkje te nemen bij de St. Stevenskerk en de oudste winkelstraat van Nederland.

Tijdens deze interessante rondleiding ziet u de bekendste monumenten en wandelt u steeds door naar een ander restaurant voor een culinaire verrassing. Een carpaccio in het ene restaurant, een lekker dessert in het andere.

Geheel voldaan maar toch actief genieten en de oudste stad van Nederland ontdekken? Geniet van de ultieme ontdekkingstocht in Nijmegen en laat u zich maar eens verwennen!

Programma – indicatie:

13.00 – 13.45 Voorgerecht
13.45 – 14.45 Rondleiding centrum Nijmegen
14.45 – 15.30 Hoofdgerecht
15.30 – 16.30 Vervolg rondleiding
16.30 – 17.00 Nagerecht

Inclusief:
  • 3-gangen lunch
  • Professionele gids (échte Nijmegenaar met jarenlange ervaring)

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen tijdens uw Walking Brunch? Voor 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitje? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Nijmegen with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Nijmegen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan