Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Buikdansen in Nijmegen

Details over dit uitje

Gezellig uit met vriendinnen? Doe in Nijmegen de Workshop Buikdansen van Nijmegen Evenementen en kom helemaal los met de verleidelijke dans uit het Midden-Oosten.

Deze dans wordt al eeuwen gebruikt om het leven te vieren! De workshop geeft gegarandeerd een kijkje in de Oosterse cultuur en zorgt natuurlijk voor wel erg soepele heupen!

Ontdek je vrouwelijke kanten in deze dans en maak plezier met elkaar met deze inspirerende workshop! Na een warming up voor je hele lichaam leer je heupbewegingen, sierlijke armbewegingen en verschillende basisbewegingen uit de buikdans.

Tussendoor leer je leuke weetjes over de gevarieerde cultuur van het Midden-Oosten waar deze mooie dans vandaan komt. Deze workshop staat garant voor losse heupen, cultuur en gezelligheid!

Is een feestje te vieren of gaat één van de dames eerdaags trouwen? Dan wordt er speciaal stilgestaan bij de bruid die alle wensen en tips van de meiden in ontvangst kan nemen. Maar we beginnen natuurlijk altijd eerst met de finetuning van de dans zelf. Buikdansen doet men met het hele lichaam.

Deze sensuele dans wordt jullie voorgedaan door een dame met ruime ervaring in de edele kunst van het buikdansen. Tussendoor nemen we even een kleine pauze om even bij te komen van deze energieke verleidingskunst.

Het is nog leuker als je de keelklanken van de Oosterse dames na gaat doen, hoewel, dat blijkt soms ook nog een hele toer! Veel plezier!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Sjaaltjes voor rond de heupen
  • Buikdanskostuum voor de VIP
  • Perfecte danslocatie Nijmegen

Reservering voor kleine groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan