Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Burlesque Dansen in Nijmegen

Details over dit uitje

Een leuk uitje met vriendinnen in Nijmegen? Laat de femme fatale in je bovenkomen tijdens deze extravagante Workshop Burlesque Dansen van Nijmegen Evenementen.

Tijdens deze workshop in zorgen we ervoor dat jullie volledig worden bijgespijkerd in de uitdagende en sfeervolle verleidingskunst van Burlesque. We leren jullie niet alleen sexy op hoge hakken lopen, we leren jullie een echte heupwiegende performance te geven.

De meest verleidelijke poses zorgen ervoor dat geen man meer veilig is. Met bustier, lingerie of leuke kousen voel je je op en top sexy!

Tijdens deze workshop vertellen we alles over de Betty, de Criss Cross en de Step and Drag, zeer expressieve vrouwelijke bewegingen die al in het Parijs van de jaren twintig furore hebben gemaakt. Na deze korte inleiding beginnen we aan het oefenen van diverse gezichtsuitdrukkingen die een goede Burlesque dansers uiteraard tot haar beschikking moet hebben. De 'No, No, Naughty Boy of de Sexy Cat, onze professionele begeleidsters laten geen detail onbesproken.

Vervolgens oefenen we een professionele Burlesque dansroutine. We gebruiken een boa of een waaier om de dans extra glans te geven.

Zin in een sexy uitstapje of een spectaculair vrijgezellenfeest met vriendinnen? Deze Burlesque workshop maakt van elke meid een verleidelijke godin!

Inclusief:
  • Begeleiding door professionele danseres
  • Locatie in Nijmegen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Zelf mee te nemen:

Vrouwelijke sexy kleding. Denk aan netpanty’s, korte broekjes, rokje, topje, korsetje, hakken.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan