Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Disco Dansen in Nijmegen

Details over dit uitje

Nijmegen Evenementen heeft in Nijmegen de Workshop Disco Dansen voor mensen die losser in de heupen willen zijn en publiek willen vermaken met hun dancemoves.

Doe de boogie met deze swingende workshop! Leer de leukste soul walks en John Travolta moves. Herleef de disco-tijden met Jackson five, Kool&TheGang, Spargo en KC & the sunshine band. Garantie voor FUN met de overbekende disco hits!

Voor een beetje disco is nogal wat nodig: de beste glitterkleding, jaren ’70 broeken, boa’s, glimmende schoenen, een stralend humeur en een prima begeleider of begeleidster, die dusdanig de vloer aanvegen alsof het hun beroep is!

De cursus John Travolta extraordinaire, jazeker met dat vingertje in de lucht en een bliksemcursus Soulwalk staan op het programma. De Soulwalk is sexy, seductive, vrolijk, de ‘moves’zijn creatief en ‘smooth’. Leer Disco ‘The Right Way’, geniet van een wervelende workshop!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Pruiken, boa’s en andere disco-accessoires
  • Locatie in Nijmegen

Tip! Neem zelf kleding uit de jaren 70 mee! Gekleurde blousen met een grote kraag, zonnebrillen en hippe schoenen of laarzen. Voor overige attributen die je nodig hebt tijdens de workshop zorgen wij.

Reservering voor kleine groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan