Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Paaldansen in Nijmegen

Details over dit uitje

Zo’n 2 uur lang zal onze flexibele instructrice jullie in Nijmegen onderwijzen in de edele dans van het verleiden in de Workshop Paaldansen van Nijmegen Evenementen.

U mag het natuurlijk zelf gaan proberen, eens kijken of de heupen wat los komen onder de denderende dreunen van de opzwepende beat.

De workshop begint we met een lekkere warming up, wat stretchen, buigen en een aantal lenigheidoefeningen in de paal. Daarna gaan u en uw gezelschap aan de slag om de paal te bedwingen! Uw vriendinnen kijken toe hoe u allerlei typische paaldans bewegingen aangeleerd krijgt en de leukste toeren uithaalt! Uiteraard lacht u op uw beurt ook weer om uw vriendinnen die precies hetzelfde moeten doen! Veel plezier!

Na een uurtje komt u tot de ontdekking dat paaldansen nog inspannend is ook. Even lekker genieten van een drankje en dan is het tijd om in de paal te klimmen! De echte stoere dames (en heren!) mogen, onder begeleiding van de instructrice ondersteboven proberen te hangen. Succes!

Onze professionele instructrice staat u met raad en daad terzijde. Zorg wel voor soepele kleding en een paar stevige dijen. Neem al uw verleidingskunsten mee naar huis en probeer ondertussen uw kunsten uit op wat lantaarnpalen onderweg! Uitstekend geschikt voor dat ludieke vrijgezellenfeest of een sprankelende appetizer voor dat leuke uitje met alle vriendinnen.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Locatie
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voor deze workshop is het dragen van een korte broek, topje/t-shirt en makkelijke schoenen aan te bevelen!

Reservering voor kleinere groepen:

Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan