Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Beppen en Steppen Brunch in Nijmegen

Details over dit uitje

Op de step naar diverse gezellige horeca-gelegenheden in Nijmegen: de Beppen en Steppen Brunch van Nijmegen Evenementen brengt u sportief naar drie restaurants.

Drie verschillende gerechten staan op het menu en tussendoor vertelt onze professionele gids u van alles over de oudste stad van Nederland! Met één been op de step en de ander op de weg traint u deze middag alle spiertjes! En dat maakt hongerig!

Na elk gerecht stappen we weer op de steppen zodat de achterblijvers niet verdwaald raken. Onze gids vertelt de leukste anekdotes over dit deel van de stad, de geschiedenis, de monumenten en de Nijmeegse inwoners. Dan wordt het weer tijd voor een ontspannen verpozing met een spectaculair gerecht op het menu.

Uitgebept? Natuurlijk niet! Geniet van een lekker drankje in het laatste restaurant en sluit deze originele brunch af met een genoeglijk dessert… Weet u zeker dat u niet nog een lekker drankje of hapje lust? U stept het er namelijk zo weer af! Veel plezier!

Dat wordt volgend jaar een hotelletje boeken en toch maar weer Nijmegen Evenementen bellen voor enig horeca-advies! Veel plezier!

Programma-indicatie:

12.00 - 13.00 Voorgerecht
13.00 - 13.45 Steptour deel 1
13.45 - 15.00 Hoofdgerecht
15.00 - 15.45 Steptour deel 2
15.45 - 16.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen Brunch in 3 verschillende restaurants
  • Professionele gids (échte Nijmegenaar met jarenlange ervaring)
  • Steps
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip voor als u lekker door wilt beppen:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleine groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan