Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Cocktail-party & Tapas-fiësta in Nijmegen

Details over dit uitje

Een goede cocktail maken is niet eenvoudig. Nijmegen Evenementen helpt u bij de Cocktail-party & Tapas-fiësta in Nijmegen met een professionele Cocktail Creator, die nog veel meer kan dan het shaken van z´n heupen.

Ter afsluiting geniet u van een heerlijk Tapas diner speciaal overgevlogen uit Spanje!

16.30 – 18.00 Cocktailparty

U begint met de theorie over het cocktail shaken. Vervolgens neemt u plaats achter de bar en gaat aan de slag met kersenlikeur, vodka, schijfje citroen en ga zo maar door.. Wordt het een alcoholische of toch een alcohol vrije cocktail? Natuurlijk ben u de juiste proefpersoon om deze heerlijke eigen creatie te testen!

Een goede houding, liefde, een brede glimlach en uiteraard de perfecte moves maken het shaken tot een ware belevenis!

18.30 – 20.30 Tapas Diner

Spaanse Tapas, waar u uw vingers bij zult aflikken! Geniet van een fantastisch Tapas Diner met alle ingrediënten die de Spaanse keuken in huis heeft. De kok staat in de keuken met zijn koksmuts culinaire hoogstandjes klaar te maken. Smakelijk eten!

Inclusief:
  • Cocktail workshop met enthousiaste begeleiding (u maakt 2 eigen creaties)
  • Heerlijk Tapas Diner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen tijdens uw cocktailparty? Voor 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit avondarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan