Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Etiquette Diner in Nijmegen

Details over dit uitje

Heeft u altijd al willen weten hoe u nou echt hoort te dineren? Alles komt deze avond in Nijmegen aan bod in het Etiquette Diner van Nijmegen Evenementen.

Hoe dek ik de tafel en wat zijn de beste tafelmanieren? Hoe begroet ik mensen en ga ik met ze om? Ga ik naar de WC of naar het toilet? Dit en veel meer, komt deze avond aan bod in het Etiquette Diner van Nijmegen Evenementen.

Etiquette geeft zelfvertrouwen, het verbetert uw sociale vaardigheden en de omgang met uw relaties.

In combinatie met een drie-gangen-diner wordt dit avondarrangement gegeven door een heuse etiquette master. Hij is op de hoogte van alle etiquette regels en zal het u op een leuke manier uitleggen. Zijn jarenlange ervaring en oneindige enthousiasme zorgen ervoor dat het etiquette diner niet alleen leerzaam is, maar ook een leuk en gezellig uitje met familie, vrienden of collega’s.

Tijdens het arrangement doen we een korte quiz over tafelmanieren, tafeldekken en tafelschikking. Uiteraard is dit nog niet alles! Laat u verrassen tijdens uw diner met allerlei leuke etiquette onderdelen. Dit wordt vast een zeer geslaagd uitstapje in Nijmegen!

Veel plezier!

Inclusief:
  • Etiquette master
  • Locatie in het centrum van Nijmegen
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan