Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Virtual Reality Dinerspel

Details over dit uitje
VR dinnergame in Nijmegen

Teambuilding, een 3-gangen diner én een bijzondere ervaring komen samen bij de VR-dinnergames van Nijmegen Evenementen. U wordt ontvangen in een sfeervol restaurant in het centrum van Nijmegen en vervolgens wisselen de gangen en spelrondes elkaar af. Zet u alvast schrap, want deze virtuele wereld is niet te onderscheiden van de echte wereld!

Virtual reality wordt ook wel virtuele werkelijkheid (VR) genoemd, is een gesimuleerde omgeving die met behulp van een VR-bril de deelnemer de ervaring geeft of hij of zij volledig aanwezig is in de ruimte. Onze spelbegeleider zal u uitleg geven voor de apparatuur en het doel van het spel! Hierna gaan we snel van start, want het spel moet beginnen.

In teams van vier personen gaan jullie aan de slag, waarbij er elke ronde een ander teamlid de VR-bril op heeft. We bieden een spannende moordzaak aan, waarbij jullie op zoek gaan naar een moordenaar, een moordwapen en moordlocatie. Zouden jullie goed kunnen presteren onder druk? Kunnen jullie goed analyseren en de juiste vragen stellen? De moordenaar zou jullie zomaar op het verkeerde pad zetten!
Of kruipen jullie liever in de huid van een crimineel om de ultieme bankroof te plaatsen? Dit kan als jullie kiezen voor “La Casa de Papel VR-game”.

Tussen de spelrondes door staat er een heerlijke 3-gangendiner op het programma. Op deze manier ervaart u de ideale combinatie van spel en ontspanning!

Inclusief
  • Professionele begeleiding
  • Moderne VR-brillen
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Locatie hartje Nijmegen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip!

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Kleinere groep?

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit arrangement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan