9.8 /10 Trustpilot gebaseerd op 113 reviews
024 820 07 22
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit

Gelders Grote Groepen Arrangement in Nijmegen

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Gelders Grote Groepen Arrangement in Nijmegen

Voor grote gezelschappen heeft Nijmegen Evenementen het unieke Gelders Grote Groepen Arrangement Nijmegen, met rondleiding, spel, lunch en Bourgondisch diner, waar u uw vingers bij aflikt.

Met dit arrangement kunnen u en uw gezelschap genieten van een rondleiding, spelprogramma, borrel en uiteraard heerlijk bourgondisch eten en drinken in de oudste en mooiste stad van Nederland!

10.00 - 10.30 Ontvangst

Op locatie ontvangen wij u met een kopje koffie en typisch Nijmeegs marikenbrood. We wachten totdat iedereen is gearriveerd en gaan dan beginnen met één van onze unieke rondleidingen door Nijmegen.

10.30 - 12.30 Rondleiding naar keuze

De rondleidingen van Nijmegen Evenementen worden altijd vergezeld door de beste gidsen die meer weten van de stad dan wie dan ook. Maak uw keuze uit bijvoorbeeld:

- Een unieke Shoptour, rondleiding door alle bijzondere winkelstraten
- Een sportieve Steptocht, op de step dwars door het centrum
- Een culturele Stadswandeling, op weg langs alle mooie plekken
- Een heerlijke Fietstour, door het centrum en de rand van de stad

12.30 - 14.00 Lunch

Geniet van een complete lunch op een vooraf besproken locatie in het centrum van Nijmegen. Een luxe bourgondische lunch of een Gelderlandse koffietafel? Alles is mogelijk!

14.00 - 17.00 Spelprogramma naar keuze

Na de lunch maken we uw gezelschap helemaal blij met de originele spelprogramma´s die u op onze site kunt vinden. Van een knotsgek opdrachtenspel zoals Nijmegen Express tot de rare grappen en grollen van Crazy 88, uw spelprogramma staat altijd onder begeleiding van onze professionele medewerkers. Of wat dacht u van de 'Ik hou van Holland Quiz' of Ranking the Stars?

17.00 - 20.00 Borrel en Diner

Na afloop schuift u aan bij één van de toprestaurants in het centrum en geniet u van overheerlijke gerechten uit de professionele Gelderlandse keuken. Aansluitend proost u samen met uw gezelschap op een geslaagde dag in Nijmegen!

Inclusief:
  • Ontvangst met koffie en Marikenbrood
  • Professionele gidsen (échte Nijmegenaren met jarenlange ervaring)
  • Heerlijke lunch
  • Enthousiaste begeleiding bij de spelonderdelen
  • Prijsuitreiking
  • Drankjes uit de Hollandse bar tijdens de borrel
  • Heerlijk 3-gangen diner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Organiseer uw groepsuitje op maat:

Bovenstaand tijdspad is slechts een indicatie. Neem contact op met onze vakkundige organisatoren en laat u verrassen, er is meer mogelijk dan u denkt! Elk programma wordt door ons op persoonlijke basis georganiseerd en uitgevoerd. Veel plezier!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Nijmegen starten de arrangementen van Nijmegen Evenementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station of de Grote Markt, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Nijmegen Evenementen zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Nijmegen Evenementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Nijmegen Evenementen organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Nijmegen is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Nijmegen Evenementen kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Nijmegen Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Nijmegen Evenementen maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan