Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Gelders Grote Groepen Arrangement in Nijmegen

Details over dit uitje

Voor grote gezelschappen heeft Nijmegen Evenementen het unieke Gelders Grote Groepen Arrangement Nijmegen, met rondleiding, spel, lunch en Bourgondisch diner, waar u uw vingers bij aflikt.

Met dit arrangement kunnen u en uw gezelschap genieten van een rondleiding, spelprogramma, borrel en uiteraard heerlijk bourgondisch eten en drinken in de oudste en mooiste stad van Nederland!

10.00 - 10.30 Ontvangst

Op locatie ontvangen wij u met een kopje koffie en typisch Nijmeegs marikenbrood. We wachten totdat iedereen is gearriveerd en gaan dan beginnen met één van onze unieke rondleidingen door Nijmegen.

10.30 - 12.30 Rondleiding naar keuze

De rondleidingen van Nijmegen Evenementen worden altijd vergezeld door de beste gidsen die meer weten van de stad dan wie dan ook. Maak uw keuze uit bijvoorbeeld:

- Een unieke Shoptour, rondleiding door alle bijzondere winkelstraten
- Een sportieve Steptocht, op de step dwars door het centrum
- Een culturele Stadswandeling, op weg langs alle mooie plekken
- Een heerlijke Fietstour, door het centrum en de rand van de stad

12.30 - 14.00 Lunch

Geniet van een complete lunch op een vooraf besproken locatie in het centrum van Nijmegen. Een luxe bourgondische lunch of een Gelderlandse koffietafel? Alles is mogelijk!

14.00 - 17.00 Spelprogramma naar keuze

Na de lunch maken we uw gezelschap helemaal blij met de originele spelprogramma´s die u op onze site kunt vinden. Van een knotsgek opdrachtenspel zoals Nijmegen Express tot de rare grappen en grollen van Crazy 88, uw spelprogramma staat altijd onder begeleiding van onze professionele medewerkers. Of wat dacht u van de 'Ik hou van Holland Quiz' of Ranking the Stars?

17.00 - 20.00 Borrel en Diner

Na afloop schuift u aan bij één van de toprestaurants in het centrum en geniet u van overheerlijke gerechten uit de professionele Gelderlandse keuken. Aansluitend proost u samen met uw gezelschap op een geslaagde dag in Nijmegen!

Inclusief:
  • Ontvangst met koffie en Marikenbrood
  • Professionele gidsen (échte Nijmegenaren met jarenlange ervaring)
  • Heerlijke lunch
  • Enthousiaste begeleiding bij de spelonderdelen
  • Prijsuitreiking
  • Drankjes uit de Hollandse bar tijdens de borrel
  • Heerlijk 3-gangen diner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Organiseer uw groepsuitje op maat:

Bovenstaand tijdspad is slechts een indicatie. Neem contact op met onze vakkundige organisatoren en laat u verrassen, er is meer mogelijk dan u denkt! Elk programma wordt door ons op persoonlijke basis georganiseerd en uitgevoerd. Veel plezier!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan