Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kolonisten van Catan Tablet Dinner in Nijmegen

Details over dit uitje

De Kolonisten van Catan is misschien wel een populair bordspel dat aan de keukentafel wordt gespeeld, wij hebben het omgetoverd tot een ‘real life’ City Game dat in teams gewoon in de buitenlucht wordt gespeeld. Wij zorgen ervoor dat u niet hongerig naar huis terugreist, want gedurende het spel schuift u in drie verschillende restaurants naar keuze aan voor een uitgebreid diner. Koloniseer het centrum van de stad, probeer andere teams voor te zijn en neem onze felbegeerde prijs in ontvangst!

Zijn jullie bekend met het bordspel Kolonisten van Catan? Zo nee, dan volgen hier nog even de spelregels van onze openlucht versie; jullie gezelschap wordt verdeeld in meerdere teams. Bouw samen met je collega’s en/of vrienden een dorp of stad aan de hand van verschillende grondstoffen welke verzameld moeten worden in de stad, rondom de Grote Markt, het Waaggebouw, de Kruittoren en nog veel meer bekende plekken! Daarnaast kunnen er ridderkaarten, ontwikkelingskaarten gekocht worden. De grondstoffen raken natuurlijk een keer op, dus blijf de andere teams voor…

Nadat jullie in het 1e restaurant hebben genoten van een heerlijk voorgerecht, laten we jullie los in het centrum van Nijmegen om de verschillende locaties via de tablet op te zoeken. Na het eerste spannende deel komen jullie weer bij elkaar in het volgende restaurant om bij te kletsen over het spel en daarnaast te genieten van het hoofdgerecht. In het laatste restaurant wordt pas duidelijk welk team het spel succesvol heeft afgerond en de concurrentie glorieus heeft verpletterd!

Programma-indicatie

17.00 -18.00 Diner voorgerecht
18.00 -19.00 Kolonisten van Catan deel 1
19.00 -20.00 Diner hoofdgerecht
20.00 -21.00 Kolonisten van Catan deel 2
21.00 -22.00 Dessert en prijsuitreiking

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid diner in drie verschillende restaurants naar keuze
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit avontuurlijke groepsuitje van Nijmegen Evenementen? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan