7.2 /10 Trustpilot gebaseerd op 59 reviews
024 820 07 22
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kookworkshop in Nijmegen

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Kookworkshop in Nijmegen

Tijdens deze unieke kookworkshop van Nijmegen Evenementen gaat u samen met uw vrienden, familie of collega’s aan de slag met een heerlijk menu, die u zelf gaan bereiden! U maakt uw diner dus helemaal zelf klaar, maar wel onder de juiste begeleiding van een topchef natuurlijk.

Start de workshop ontspannen met een heerlijk glas bubbels, zodat u daarna samen de keuken in kan duiken! Laat de keukenprins(es) in u naar boven komen en ga aan de slag met alle heerlijke ingrediënten die u tot uw beschikking hebt. Uiteraard onder begeleiding van onze topchef die u alles kan vertellen over de oorsprong van de gerechten, de producten en de technieken die u tijdens deze workshop gaat gebruiken.

U kunt er voor kiezen om een Italiaanse kookworkshop te volgen, zodat u kennis krijgt van alle heerlijke pasta’s die de Italiaanse keuken biedt. Of u kunt ook een seizoensworkshop volgen. Geef uw keuze door aan een van onze medewerkers!

Na 90 minuten hard werken in de keuken heeft u vast trek gekregen. Schuif samen met uw gezelschap aan tafel om de gerechten die u helemaal zelf bereid heeft uit te proberen. Wie is er van nature een geweldige kok en wie heeft er her en der wat steekjes laten vallen? Het eten smaakt in ieder geval heerlijk! Vergeet niet de recepten van de gerechten mee naar huis te nemen om ze thuis nog eens op uw gemakje uit te proberen.

3 of 4 gangen diner?

U heeft de keuze om een 3-gangen of een 4-gangen menu te bereiden. Voor een meerprijs van € 7,50 excl. BTW kunt u ook een 4-gangen diner bereiden!

Inclusief:
  • Aperitief bij aankomst
  • Professionele begeleiding
  • Professioneel keukengerei
  • Compleet 3 of 4 gangen menu
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!
Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Nijmegen starten de arrangementen van Nijmegen Evenementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station of de Grote Markt, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Nijmegen Evenementen zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Nijmegen Evenementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Nijmegen Evenementen organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Nijmegen is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Nijmegen Evenementen kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Nijmegen Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Nijmegen Evenementen maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan