Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kookworkshop in Nijmegen

Details over dit uitje

De Bourgondische keuken is een wereld vol geheimen. Leer in de Kookworkshop van Nijmegen Evenementen van echte chefs in Nijmegen de sterren van de hemel te koken en uw eigen diner samen te stellen.

Tijdens deze workshop komt u alles te weten over de beste recepten. En daarna, de culinaire creatie zelf opeten aan tafel en genieten van een gezellig diner!

Welkom aan de keukentafel van deze gezellige workshop. Hier wordt er onder begeleiding van een chef-kok gekookt, gebakken en gebraden aan de hand van een door u gekozen thema met als doel om u een specifieke culinaire wereld te laten ontdekken!

Zet uw koksmuts maar op, want u gaat in teams heerlijke gerechten voorbereiden. Nog nooit zelf pasta gemaakt of een zalm gefileerd? Dit is uw kans! Onze Chef geeft u handige aanwijzingen. Kiest u voor de Thaise-, Afrikaanse-, Mexicaanse-, Italiaanse-, of de Nederlandse keuken? Alles is mogelijk!

De afsluiting van deze workshop is het chique 3 gangen diner, waarbij u uiteraard de heerlijke zelfgemaakte gerechten gaat proeven. Wijntje erbij! Eet smakelijk!

Inclusief:
  • Welkomstdrankje
  • Hollandse bar drankjes (bier, wijn en fris) gedurende de hele avond
  • Kookles onder enthousiaste begeleiding
  • Leenschorten
  • 3-Gangen Diner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan