7.2 /10 Trustpilot gebaseerd op 59 reviews
024 820 07 22
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lama Workshop in Nijmegen

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Lama Workshop in Nijmegen

Improvisatie, theaterkunst en acteren: de Lama Workshop in Nijmegen van Nijmegen Evenementen brengt het beste en leukste in u boven.

Onder leiding van komische ceremoniemeesters gaat u het publiek in Nijmegen vermaken! Dat publiek bestaat uit uw vrienden, collega's, of de hele familie!

Theater van de bovenste plank doet u met gevoel voor humor en de juiste timing. Let op uw medespeler, want u moet snel inspelen op komische voorzetten en hints. Leer hoe u het publiek op een originele manier kan vermaken en hoe u iedereen van hun stoel laat vallen van het lachen.

Kan jij het? Op het podium gaan staan en een goede scene on-the-fly maken aan de hand van suggesties van anderen? Succes!

Het enige wat u van thuis mee hoeft te nemen is een goed humeur.
Bent u klaar voor opdrachten als zip-zap-boing, dierenwinkel, diashow, datingshow en doventolk? Laat het maar zien!

De Lama Workshop gooit uw hart open en brengt uw hele gezelschap tot leven! Op een prachtige locatie in het centrum van Nijmegen wordt het tijd voor daverend theaterspel!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Locatiehuur
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Zin om een dramatische situatie na te spelen? Het verloop en de afloop is uiteraard aan u en uw gezelschap! Voorbeeld: 'Je zus gaat met je broer en daar ben je vandaag achter gekomen, je hebt nu een familiediner en ze staan voor de deur.. Wat doe je?'
Boek nu onze Dilemma Workshop 'De Vloer Op'.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Nijmegen starten de arrangementen van Nijmegen Evenementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station of de Grote Markt, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Nijmegen Evenementen zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Nijmegen Evenementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Nijmegen Evenementen organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Nijmegen is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Nijmegen Evenementen kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Nijmegen Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Nijmegen Evenementen maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan