Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lama Workshop in Nijmegen

Details over dit uitje

Improvisatie, theaterkunst en acteren: de Lama Workshop in Nijmegen van Nijmegen Evenementen brengt het beste en leukste in u boven.

Onder leiding van komische ceremoniemeesters gaat u het publiek in Nijmegen vermaken! Dat publiek bestaat uit uw vrienden, collega's, of de hele familie!

Theater van de bovenste plank doet u met gevoel voor humor en de juiste timing. Let op uw medespeler, want u moet snel inspelen op komische voorzetten en hints. Leer hoe u het publiek op een originele manier kan vermaken en hoe u iedereen van hun stoel laat vallen van het lachen.

Kan jij het? Op het podium gaan staan en een goede scene on-the-fly maken aan de hand van suggesties van anderen? Succes!

Het enige wat u van thuis mee hoeft te nemen is een goed humeur.
Bent u klaar voor opdrachten als zip-zap-boing, dierenwinkel, diashow, datingshow en doventolk? Laat het maar zien!

De Lama Workshop gooit uw hart open en brengt uw hele gezelschap tot leven! Op een prachtige locatie in het centrum van Nijmegen wordt het tijd voor daverend theaterspel!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Locatiehuur
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Zin om een dramatische situatie na te spelen? Het verloop en de afloop is uiteraard aan u en uw gezelschap! Voorbeeld: 'Je zus gaat met je broer en daar ben je vandaag achter gekomen, je hebt nu een familiediner en ze staan voor de deur.. Wat doe je?'
Boek nu onze Dilemma Workshop 'De Vloer Op'.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan