Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Magic Dinnershow in Nijmegen

Details over dit uitje

Wilt u uw bezoek aan Nijmegen feestelijk en magisch maken en heerlijk dineren? De Magic Dinnershow van Nijmegen Evenementen combineert beide, met een heerlijk diner in de binnenstad met een optreden van een professionele goochelaar.

Tussen de gerechten door laat hij u de mooiste trucs zien waar de grote magiër Hans Klok nog nooit van gehoord heeft!

Er komen geen rare konijnen uit de hoge hoed, maar tijdens de show staat u versteld van de vingervlugheid van deze tovenaar. Michel is een professionele goochelaar die jarenlange ervaring heeft in het wegtoveren van chagrijnige mensen en opgetreden heeft naast grootheden als bijvoorbeeld de familie Kazan. Hij zal u hartelijk verwelkomen met wat speciale trucs waarna u aan het verrukkelijke voorgerecht gaat beginnen.

Reserveer dit gezellige arrangement in het centrum van Nijmegen en wordt tijdens het gehele diner onderhouden door een zeer geëngageerde artiest van de bovenste plank. Veel plezier!

Inclusief:
  • Professionele goochelaar
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Gezellige locatie hartje Nijmegen
  • e boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruik maken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit avondarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Beleef ook bij Nijmegen Evenementen uw afdelingsuitje, bedrijfsevenement, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsuitstapje, Crazy 88, groepsarrangement, groepsactiviteit, groepsuitje, kroegentocht, paaldansen, personeelsfeest, puzzeltocht, rondvaartboot, speurtochten, steptocht, teamuitje, uitjes, vrijgezellenfeest en wijnproeverij.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan