Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pokeravond met pokerworkshop in Nijmegen

Details over dit uitje

Doe de Poker workshop van Nijmegen Evenementen in Nijmegen en leer in deze pokeravond hoe u zonder zonnebril uw vrienden of familie vakkundig om de tuin kunt leiden.

Dit ‘pokeren voor gevorderden’ komt tot stand onder de vakkundige leiding van een echte professional. Hij/zij leert u het spel echt tot in de puntjes beheersen.

17.00 – 20.00 Pokerworkshop

Tijdens deze stoomcursus pokeren komen alle tactieken uitgebreid aan bod, zodat u hopelijk vanavond uw concurrenten achter u laat! Geniet van een lekker hapje en drankje en stoom door naar de grote pokerwedstrijd van deze avond.

Let op! Maximaal 10 personen per pokertafel.

20.00 – 22.00 Diner

Na afloop schuift u aan tafel voor een heerlijk 3-gangen diner en bepalen we wie de uiteindelijke winnaar is van deze pokerworkshop. Natuurlijk ontvangt hij of zij een leuk cadeau voor thuis.

Dus.. beschikt u over een pokerface? Succes!

Poker spel
Inclusief:
  • 3 uur pokerplezier
  • Professionele poker chips
  • Playing cards
  • Professionele pokerleraar
  • Cadeau voor de winnaar
  • Een uitgebreid 3 gangen diner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan